Accommodatie

Arces Stables ligt in het mooie buitengebied van Heel. In de accommodatie bevinden zich voldoende stallen.

De accommodatie beschikt over een geheel omheinde buitenbak van 30 x 60 meter, welke is voorzien van gele zand. Er is verlichting,drainage en een beregeningssysteem aanwezig. Hierdoor kan er het gehele jaar getraind worden onder elke omstandigheid zowel tijdens warme zomerdagen, natte herfstdagen en kou en sneeuw in de winter.

Een longeercirkel van 16m doorsnede met een zeer degelijke houten omheining.

Ook zijn er meerdere weides beschikbaar in de zomer welke wederom omheind zijn door zeer degelijk houten hekwerk.

Voor de wintermaanden beschikken wij over een 8 tal Zand paddocks, waardoor de paarden het gehele jaar door naar buiten kunnen op een goede bodem.

Ook voor de hengsten is een aparte paddock aanwezig

Hiernaast liggen wij vrijwel direct tegen een bos aan waar de paarden hun nodige afwisseling kunnen krijgen in de training.

Mede door dit alles kunnen wij garanderen dat alle paarden dagelijks meer dan voldoende uren beweging krijgen naast de training, wat wij een zeer belangrijk onderdeel vinden van de training van het paard.

20111230-130620.jpg20111230-130527.jpg20111230-130441.jpg

Categories

Little About Us

Welkom bij Arces Stables Een jong bedrijf, onder leiding van Jordy van Nies en Jip de Bot.   Arces Stables is gevestigd in het Limburgse Heel, dit is gelegen tussen Weert en Roermond, langs de snelweg A2 en de Napoleonsebaan (N273).   Uw stal voor ... Read More »